Over Privyon

Privyon is expert op het gebied van privacy wet- en regelgeving en gespecialiseerd in het oplossen van vraagstukken die spelen op het snijvlak van privacy en IT.

Privyon levert  privacy diensten en advies aan onder andere multinationals, koepelorganisaties, juridische adviesorganen, IT leveranciers, advocatenkantoren, zakelijke dienstverleners en andere bedrijven in het MKB. De portefeuille is breed, aangezien de privacy wetgeving voor alle organisaties geldt, ongeacht branche of omvang.

Privyon ontzorgt organisaties bij het voldoen aan de privacywetgeving. Wij maken inzichtelijk of aan de privacywetgeving wordt voldaan, welke risico’s hierbij spelen en welke maatregelen daarop genomen kunnen worden. Privyon stopt niet bij het constateren van juridische tekortkomingen, maar biedt totaaloplossingen met advies, audits, implementatieondersteuning en producten.

Privyon adviseert u op een praktische manier over privacy gerelateerde vraagstukken. Om de theorie ook echt in praktijk te brengen beschikt Privyon over de juiste methodieken en expertise. Wat is de impact op uw diensten en producten van de wet bescherming persoonsgegevens, de nieuwe Europese privacy verordening of bijvoorbeeld de Amerikaanse patriot act? Waar moet u vanuit privacy perspectief rekening mee houden bij migratie naar de Cloud of verwerking van persoonsgegevens buiten de EU? Privyon is u graag van dienst om dat inzichtelijk te maken.

Privyon is in 2013 opgericht door Herman Braam. Als privacyspecialist adviseert Herman organisaties bij vraagstukken op het snijvlak van privacy en IT. Herman combineert zijn privacy expertise met meer dan 25 jaar ervaring in het succesvol managen en realiseren van grote en complexe IT trajecten.


Adres:      Reviuslaan 6
2343JR Oegstgeest
e-Mail:info@privyon.nl
Tel:+31 71 8878857
KvK:57569282
BTW:NL002016794B52
Rabobank:370829670
IBAN:NL50 RABO 0370829670
D-U-N-S®:490982986